Rondleiding Graanbranderij de IJsvogel met gids

Molenaar en alcoholstoker. Dat zijn de twee ambachten die bij Graanbranderij de IJsvogel nog steeds worden uitgeoefend. De streekproducten die hier gemaakt worden proef je in het streekbuffet terug!

Molenaar en alcoholstoker. Dat zijn de twee ambachten die bij Graanbranderij de IJsvogel nog steeds worden uitgeoefend. De streekproducten die hier gemaakt worden proef je in het streekbuffet terug!

Na een kop koffie of thee met een heerlijk stuk Limburgse vlaai bij hotel-restaurant De Maasparel, ga je te voet naar Graanbranderij de IJsvogel. Een gids leidt je hier rond en vertelt je alles over de ambachten die hier uitgeoefend worden. De IJsvogel is één van de weinige ‘warme stokers’ in Nederland die hun alcohol nog zelf stoken. Bij deze boeiende rondleiding hoort natuurlijk ook een ‘proefbankje’ waar je van de ambachtelijke IJsvogelproducten kunt proeven.

Zin om lekker lang te tafelen? En de dingen te bespreken die je vandaag hebt gezien? Dit kan tijdens een 3-gangen keuze diner in de tuinkamer van de Maasparel.

Klik voor meer suggesties/info op Culinair.


 

Details

  • 1,5 uur
  • Groepen vanaf 10 personen
  • 14,50 per persoon.
  • Arcen
  • Elke dag, behalve in de maanden december, januari en februari
  • Tot 7 dagen van te voren. Het aantal personen is kosteloos te wijzigen tot 5 dagen van te voren.
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai en een rondleiding bij Graanbranderij de Ijsvogel.
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je reservering door. De chefs van De Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.