Vlog it!

In dit dorpsspel vlog je niet alleen, maar samen met je team krijg je de gekste opdrachten.

Vlog it!! is doorgedraaid, spannend en komisch!

Jezelf en je vrienden op de meest bizarre en hilarische momenten vastleggen op film is helemaal hot. Vlog’s schieten als paddenstoelen uit de grond en ook snapchat is het snelst groeiende sociale netwerk van dit moment.

Een Vlog is een opgenomen filmpje met je smartphone of videocamera over iets wat ‘De Vlogger’, jij dus meemaakt. In dit dorpsspel vlog je niet alleen, maar samen met je team krijg je de gekste opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Het team met de meest te-gekke vlogs en degene die de meeste punten heeft behaald, wint!

Bij Hotel-Restaurant de Maasparel worden jullie verwelkomt door een spel begeleider van Arcen groepsuitjes. De begeleider geeft een korte introductie en dan mogen jullie bewapend met filmcamera en opdrachten boek de stad in. Na 2 uur komen alle teams weer bij elkaar en worden alle films op groot scherm bekeken. Welk team heeft de meeste punten verzameld en wint het dorpsspel ‘Vlog it’?

Voor je op pad gaat, start je bij Hotel-Restaurant de Maasparel met koffie en een overheerlijk stuk Limburgse vlaai.

Van al dat 'vloggen' krijgt men honger, maar kun je niet kiezen? En weet je niet welk(e) bier/wijn je erbij wilt drinken? Reserveer dan nu een High Beer/Wine, dan kiezen wij voor jullie de gerechten en de bier/wijn soorten.

Voor meer suggesties/info klik op Culinair.


 

Details

  • 3,5 uur
  • Groepen vanaf 20 personen
  • 30,50 p.p. 20-35 personen
  • 28,50 p.p. 36 personen of meer
  • Arcen
  • Elke dag
  • Tot 7 dagen van tevoren op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen is kosteloos te wijzigen tot 5 dagen van tevoren.
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, Begeleiding, 1 Consumptie uit Hollandse bar, Camera's, USB met alle filmpjes en een prijs voor de winnaars.
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je reservering door. De chefs van de Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.