Foute Vrienden

Hoe fout zijn jouw vrienden? Kom erachter door de meest grappige en gênante momenten te beleven. In teams gaan jullie het centrum van Arcen onveilig maken door de meest ‘vreemde’ opdrachten uit te voeren. Het dorpsspel Foute Vrienden is geïnspireerd door

Hoe fout zijn jouw vrienden? Kom erachter door de meest grappige en gênante momenten te beleven. In teams gaan jullie het centrum van Arcen onveilig maken door de meest ‘vreemde’ opdrachten uit te voeren. Het dorpsspel Foute Vrienden is geïnspireerd door het gelijknamige tv-programma.

Een enthousiaste begeleidster van team Arcen groepsuitjes ontvangt jullie in het mooie centrum van Arcen bij Hotel-Restaurant de Maasparel. Jullie ontvangen het opdrachtenboek waar de ietwat aparte opdrachten in gebundeld zitten. De opdrachten variëren in moeilijkheid. Welk team heeft het meeste lef en gaat tot het gaatje om de winst binnen te slepen? Let op! Want alles word vastgelegd op beeld…

Foute vrienden is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendendag. Het spel is hilarisch en er zit competitie is. Je wilt natuurlijk niet dat je al die gênante moment voor niks uitgevoerd hebt, daarom krijgen jullie alle foto’s en filmpjes die jullie gemaakt hebben ook toegestuurd. Dus genoeg herinneringen aan een gezellige dag! Of natuurlijk genoeg gênant materiaal dat nog eens even voorbij komt tijdens de bruiloft. De opdrachten spelen zich af in het centrum van Arcen.

Voor je op pad gaat, start je bij Hotel-Restaurant de Maasparel met koffie en een overheerlijk stuk Limburgse vlaai.


Wil je tussendoor eens even iets anders? Boek dan nu een rondleiding bij de Hertog Jan brouwerij, misschien liggen daar wel opdrachten voor je klaar. €13,95 p.p.

Wens je na je wandeltocht graag een feestelijke afsluiting, is dit mogelijk met een BBQ. Wie van jullie is de echte Grill-Master en durft het avontuur aan te gaan? Klik voor onze BBQ mogelijkheden op Culinair.

Voor verdere suggesties/info klik op Culinair

 


 

Details

  • 3,5 uur
  • Groepen vanaf 20 personen
  • 31,50 p.p. 20-35 personen
  • 29,00 p.p. 36 personen of meer
  • Arcen
  • elke dag
  • Tot 7 dagen van tevoren op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen is kosteloos te wijzigen tot 5 dagen van tevoren.
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, Quizmaster, Fototoestellen, USB met alle video's en een prijs voor de winnaars.
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je reservering door. De chefs van de Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.