Hup Holland Hup

Entertainment op en top voor een hele gezellige, relaxte middag of avond waar veel gelachen wordt.

Een verrassende variant op de traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz. Met nieuwe vragen en verrassende spelrondes zoals ‘De Louis van Gaaltjes’ & ‘Wartaal of Woordenboek’. Natuurlijk onder leiding van de vertrouwde Linda de Mol look-a-like staat deze quiz garant voor een geslaagde tijd! 

♫ HUP HOLLAND HUP ♫

Vanwege het grote succes van de Ik Hou van Holland quiz hebben we een nieuwe quiz ontwikkeld: Hup Holland Hup! Deze quiz is geïnspireerd op het televisieprogramma Ik Hou van Holland maar dan in een compleet nieuw jasje gestoken. Heb je de Ik Hou van Holland quiz al eerder gespeeld? Dan is deze quiz echt iets voor jullie! De groep wordt verdeeld in verschillende teams. Geheel in Hollandse stijl gaan de teams de strijd tegen elkaar aan. Welk team weet het meest over Holland en wint de felbegeerde trofee. Succes gegarandeerd! 

Hup Holland Hup is een erg gezellige quiz geschikt voor bijna elke groepssamenstelling. De groep speelt in teams tegen elkaar waardoor iedereen mee kan doen. Niks is verplicht alles mag. Entertainment op en top voor een hele gezellige, relaxte middag of avond waar veel gelachen wordt.

Je wordt ontvangen in de oude dorpssmidse of tuinkamer met een glaasje Hetog jan voor de heren en een voor de dames een cocktail met oer Hollandse Bessenjenever…

Daarna Start de Quiz en de Barbecue met jullie eigen GRILL MASTER of een heerlijk streekbuffet

 

Voor verdere uitbereidingen klik op Culinair.


 

Details

  • 6,5 uur
  • Groepen vanaf 20 personen.
  • 51,50 p.p. 20-35 personen
  • 49,50 p.p. 36 personen of meer
  • Hotel-Restaurant de Maasparel
  • elke dag
  • Tot 7 dagen van tevoren op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen is kosteloos te wijzigen 5 dagen van tevoren.
  • Ontvangst met een welkomstdrankje, Quizmaster, Fototoestellen, USB met alle foto's, een prijs voor de winnaars en een BBQ.
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je reservering door. De chefs van de Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.