Klooten spel

Terwijl jullie druk bezig zijn met het beantwoorden van de vragen en het klootschieten, komen jullie langs de vele mooie plekjes die Arcen te bieden heeft.

Het klooten spel van Arcen!

Al klootschietend zoveel mogelijk vragen goed beantwoordt. Dat is moeilijker dan je denkt; kennis, teamspirit en aardig wat gezonde spieren zijn hier hard nodig. Terwijl jullie druk bezig zijn met het beantwoorden van de vragen en het klootschieten, komen jullie langs de vele mooie plekjes die Arcen te bieden heeft. Maar let op! Het parcours bevat slinkse bochten en hoogteverschillen, waardoor het niet alleen van belang is hoe hard er gegooid wordt, maar ook waar er gegooid wordt. Het team dat het parcours in zo weinig mogelijk worpen af weet te leggen en de meeste vragen goed heeft beantwoord, is de winnaar van de Klootenspel!

In het dorpje Arcen worden jullie verwelkomt door de spel begeleider van Arcen groepsuitjes. De begeleider geeft een korte introductie en dan mogen jullie aan de slag met fotoboek, speciale klootschietbal en fototoestel. Na 2 uur komen alle teams weer bij elkaar en worden alle antwoorden nagekeken. Welk team heeft de meeste antwoorden goed en wint het ‘Klooten spel’!  
Voor je op pad gaat, start je bij Hotel-Restaurant de Maasparel met koffie en een overheerlijk stuk Limburgse vlaai.

Wordt je moe van dit krachtspel? En wil je tussendoor even iets anders? Dat kan met een rondleiding bij de Hertog Jan Brouwerij. €13,95 p.p.

Na afloop alle foto's terug kijken tijdens een BBQ? Klik voor onze mogelijkheden op Culinair.

Voor meer suggesties/info klik op Culinair.


 

Details

  • 3,5 uur
  • Groepen vanaf 10 personen
  • 27,50 p.p. 10-20 personen
  • 26,00 p.p. 21 personen of meer
  • Arcen
  • Elke dag
  • Tot 7 dagen van tevoren op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen is te wijzigen tot 5 dagen van tevoren.
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, Begeleiding, Fototoestellen en een prijs voor de winnaars.
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je reservering door. De chefs van de Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.