Mannen tegen de Vrouwen Quiz

Mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen beter liegen. Maar wie zijn er nu beter? De mannen of de vrouwen?

Beslis nu voor eens en voor altijd wie het sterkste geslacht van jouw familie, vriendengroep of collega’s is, tijdens deze Mannen tegen de Vrouwen quiz. Wie heeft het beste inlevingsvermogen, de mannen of de vrouwen?

"De clichés zijn wel bekend!"

Mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen beter liegen. Maar wie zijn er nu beter? De mannen of de vrouwen? Jullie krijgen stellingen, vragen en dilemma’s voorgelegd. De letterpakken worden uit de kast gehaald en jullie mogen hilarische opdrachten uitvoeren.

Jullie worden ontvangen door een enthousiaste begeleider van Arcen groepsuitjes in de oude dorpssmidse of tuinkamer van Hotel-Restaurant de Maasparel. De mannen worden in teams verdeeld en de vrouwen worden in teams verdeeld. En dan kan de Mannen tegen de Vrouwen quiz losbarsten! Een uitje met veel herkenningen, erkenningen en uiteraard ontkenningen! Wie weet er het meest over het andere geslacht en heeft dus de meeste vragen en opdrachten goed volbracht? Zijn het de vrouwen of toch de mannen?

Mannen vs vrouwen is een erg leuke quiz voor groepen die ongeveer een gelijke verdeling hebben van mannen en vrouwen. Een ding staat voorop; Alles mag, niks hoeft! Een relaxte, gezellige activiteit waar veel gelachen wordt en dit allemaal onder genot van een Arcense BBQ, wanneer u graag iets anders wenst, is dit uiteraard mogelijk. Bel of mail gerust voor meer informatie. Onze BBQ's worden geserveerd vanaf 20 personen.


Voor meer suggesties/info klik op Culinair

 

Details

  • 6,5 uur
  • Groepen vanaf 13 personen
  • 44,50 p.p. 13-20 personen
  • 42,50 p.p. 21 personen of meer
  • Hotel-Restaurant de Maasparel
  • Elke dag
  • Tot 7 dagen van tevoren op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen is kosteloos te wijzigen tot 5 dagen van tevoren.
  • Quizmaster, Fototoestellen, USB met alle foto's, prijs voor de winnaars en een BBQ Arcen.
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je reservering door. De chefs van de Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.