Get the Picture

Hoe scherp zijn jouw ogen? Lukt het jullie om de foto’s te achterhalen en zo de meeste mooie plekjes van Arcen te ontdekken.

Hoe scherp zijn jouw ogen? Lukt het jullie om de foto’s te achterhalen en zo de meeste mooie plekjes van Arcen te ontdekken.

"Slechts met een paar scherpe kijkers!"

Speel het dorpsspel ‘Get The Picture’ zonder navigatie, slechts met een paar scherpe kijkers. De foto’s zijn zo gemaakt dat ze niet direct herkenbaar zijn. Weet jij welk gebouw of voorwerp er op de foto staat?

In het hart van Arcen bij Hotel-Restaurant de Maasparel worden jullie ontvangen door een enthousiaste begeleider van Arcen groepsuitjes. Detailfoto’s van alle mooie plekken, beelden en bezienswaardigheden zijn samengebracht in een opdrachtenboek. Met in de ene hand een fotocamera en in de andere hand het opdrachtenboek gaan jullie de stad verkennen. Als jullie de plek van de foto gevonden hebben krijgen jullie de uitdaging extra punten te verdienen.

Wandel onderzoekend en nieuwsgierig door het dorp Arcen en achterhaal de verborgen plekjes. Een middag vullend programma dat zeer geschikt is voor bedrijfsuitje, personeelsfeest of familiedag.

Ideaal voor een reünie, familiedag of een bedrijfsuitje of vriendendag. Momenten dat het beeld op de ‘spreekwoordelijke’ puntje van je tong ligt. Waar heb ik dat gezien? Waar was dat ook alweer...

Voor je op pad gaat, start je bij Hotel-Restaurant de Maasparel met koffie en een overheerlijk stuk Limburgse vlaai.

Tussen de speurtocht door, een rondleiding bij onze enige echte Hertog Jan Brouwerij? Deze is al te reserveren voor €13,95 p.p.

Deze dag feestelijk afsluiten met een BBQ? Klik voor onze BBQ mogelijkheden op Culinair

Voor meer suggesties/info klik op Culinair

 


 

Details

  • 3,5 uur
  • Groepen vanaf 10 personen
  • 29,50 p.p. 10-20 personen
  • 27,50 p.p. 21 personen of meer
  • Arcen
  • Elke dag
  • Tot 7 dagen van tevoren op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen is kosteloos te wijzigen tot 5 dagen van tevoren.
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, Begeleiding, Fototoestellen en een prijs voor de winnaars.
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je resevering door. De chefs van de Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.