WildArt

Sta in de schoenen van een echte kunstenaar!

Wil jij de omgeving leren kennen? Ben je een ‘beetje’ creatief? Dan is deze workshop iets voor jou!

Allereerst volg je een fietstocht naar het Atelier van Dick Evers waar vervolgens het volgende op jullie vervolgens een WildArt Workshop zullen gaan volgen waar ‘Niks moet maar alles mag!’ Een wit doek, een roller in de ene hand en de graffiti spuitbus in de andere hand. Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop. Gooien met verf, graffiti spuiten en als finishing touch nog even met de super soaker er overheen!

Sta in de schoenen van een echte kunstenaar! Dick Evers, kunstenaar, docent aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht en Feng Shui expert staat garant voor een WildArt top resultaat dat zo aan de muur gehangen kan worden. 

In het atelier op de Maaskade 35 in kunstbuurt Q4 worden jullie ontvangen door kunstenaar Dick Evers. Maar eerst zullen jullie starten bij Hotel-Restaurant de Maasparel voor een kopje koffie en een stuk overheerlijk Limburgse vlaai. Daarna zullen jullie gezamenlijk een fietstocht, fietsen van 13 km. lang. Als iedereen gearriveerd is wordt er een korte uitleg gegeven over de basis van Feng Shui. Volgens Feng Shui wordt berekend wat je beste kleuren zijn die je mag gebruiken tijdens de WildArt Workshop.

Dick Evers geeft een demonstratie hoe je kunt komen tot een mooi eindresultaat. En dan mogen jullie het zelf proberen! Muziek aan, en WildArt maar! Een totale experience en een ongedwongen creatieve sfeer zorgen voor één groot feest! Zelfs de schilder dummies onder ons gaan naar huis met een WildArt kunstwerk voor boven de bank.

Heb je zelf geen (oudere) kleding, is het ook mogelijk om een beschermende overall te krijgen €6,00 p.p.

Beschik je zelf niet over een fiets? Deze kunnen wij altijd voor u regelen voor €9,50 p.p.p.d.

Moe van al dat schilderen en fietsen? Geniet dan van een BBQ. Klik voor onze BBQ mogelijkheden op Culinair.

Voor meer suggesties/info klik op Culinair.

 

Details

  • 5,5 uur
  • Groepen vanaf 20 personen
  • 49,00 p.p. 20-30 personen
  • 46,50 p.p. 31 personen of meer
  • Arcen, Venlo
  • Elke dag
  • Tot 7 dagen van tevoren op basis van beschikbaarheid. Het aantal personen is kosteloos te wijzigen tot 5 dagen van tevoren.
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai, Professionele begeleiding, Feng Shui element aan de hand van geboortedatum, Zelf oude kleren meenemen, Schilderij mag je direct meenemen, Je werkt op een schilderdoek van 60x80 cm.
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je reservering door. De chefs van de Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.