Asperge fietstocht

Heerlijk fietsen langs de Maas, door het mooie landschap van de Maasduinen én natuurlijk langs de aspergevelden. Inclusief museumbezoek en aspergediner!

Heerlijk fietsen langs de Maas, door het mooie landschap van de Maasduinen en natuurlijk langs de aspergevelden.


We ontvangen je hartelijk bij De Maasparel met koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Spring daarna op je fiets om de mooiste plekjes van de Maasduinen te ontdekken. Onderweg bezoek je Nationaal Aspergemuseum De Locht, dat aan de fietsroute ligt. Tijdens je fietstocht (42 km) steek je twee maal de Maas over.

Tijdens een bezoek aan Openluchtmuseum de Locht ervaar je het leven, werken en wonen op het Noord-Limburgse platteland door de eeuwen heen. Je beleeft de zoektocht van de bewoners naar voedsel, kleding en onderdak: van de eenvoudige boeren in de middeleeuwen tot de hedendaagse moderne agrarische ondernemers. Ook de asperge staat hier volop centraal, dit mag je dus echt niet missen tijdens deze aspergefietstocht. 

Terug bij De Maasparel in Arcen wordt het tijd om je smaakpapillen te verwennen met natuurlijk....een aspergemenu! Drie gangen lang proef je het beste van het voorjaar!

Beschik je zelf niet over een fiets? Dit is geen enkel probleem, vraag gerust naar de mogelijkheden van verhuur. 

Details

  • Gehele dag
  • Groepen vanaf 2 personen
  • 52,00 per persoon
  • Dagelijks, van 15 april tot 24 juni
  • Tot 2 dagen van te voren. Het aantal personen is kosteloos te wijzigen tot 2 dagen van te voren.
  • Ontvangst met koffie en vlaai, 2x veerpont over de Maas, fietsroute, toegangsbewijs museum De Locht en 3-gangen aspergediner bij de Maasparel
  • Eet je vegetarisch of heb je een allergie? Geef dat dan bij je reservering door. De chefs van De Maasparel houden hier dan rekening mee.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.