GO ARCEN

Go Arcen!
Ons pittoreske dorpje, een prachtig dorpje aan de Maas. Arcen heeft ontzettend veel te bieden, de Hertog Jan brouwerij, de Kasteeltuinen en de IJsvogel. Maar er is meer, veel méér! Kom er achter tijdens het Go Arcen spel. We hebben alle pareltjes voor je verzameld. Wandelend kom je langs de mooiste plekjes en mag je vragen over de omgeving beantwoorden. Dit gebeurt via de app. Een ontzettend leuk spel waar je alle bijzondere plekjes van Arcen ontdekt. Zelfs voor de Arcenaar een ware ontdekkingstocht!

Hoe werkt het spel? 
Jullie krijgen een filmpje toegestuurd waarin uitleg wordt gegeven hoe je de app kunt downloaden en hoe de app werkt. Volg de stappen die aangegeven worden. Als dat goed verlopen is worden de vragen gesteld en loop je een mooie route door Arcen. 

Het spel wordt gespeeld op 1 device. Mocht je het spel op meerdere devices willen spelen, dan kan dat natuurlijk ook. De kosten zoals beschreven zijn voor 1 device. Speel je met meerdere devices in het zelfde spel, battle je tegen elkaar. Zo ontdek je wie er sneller, slimmer en beter is. 

Alle vragen gaan over Arcen, dit kan over actualiteit zijn, geschiedenis of over personen. Alle informatie is ter plaatsen terug te vinden, echte kennis over Arcen heb je hiervoor niet nodig, maar je leert er wel héél veel van!

LET OP! Het spel is alleen mogelijk op een iphone of android telefoon.

Voor welke groepen is Go Arcen Leuk?
Voor stelletjes die een weekendje Arcen hebben geboekt en de omgeving willen verkennen. Maar ook voor vriendengroepen en families. Het spel kan met 2 - 5 personen per device gespeeld worden. Zijn jullie met meer dan 5 personen? Te gek, dan kun je tegen elkaar spelen! Je kunt dan meerdere spellen afnemen. Wie de meeste punten heeft wint… :-)

Aanvullende info
Begin of eindig bij de Maasparel met een kop koffie/ thee met iets lekkers voor € 3,50* p.p. Het spel kan vanaf 2 personen gespeeld worden. Om het voor iedereen interactief te houden rekenen we met maximaal 5 personen per device. De prijs voor 1 device is € 36,50.

*Wil je uitbreiden met een heerlijke lunch of een diner dan is dat uiteraard ook mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden via info@arcengroepsuitjes.nl of bel T. 077-4731296

Details

  • 2 uur
  • Vanaf 2 personen
  • 36,50 per device (max. 4 personen per device)
  • Koffie/ thee met iets lekkers € 3,50 p.p.
  • Hotel-Restaurant de Maasparel
  • Elke dag
  • Tot 1 dag van tevoren op basis van beschikbaarheid
  • Device (Spel)
  • Zorg ervoor dat je telefoon helemaal opgeladen is, je kunt niet van telefoon wisselen wanneer het spel gestart is.

Meer informatie aanvragen?

Naam
Telefoon
E-mail
Personen
Datum
Bericht
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.